Despre noi

First Class Advertising este o agentie de publicitate formata din tineri ambitiosi dornici sa-si cumuleze cunostintele si sa-si foloseasca experienta pentru a iesi din anonimat.

   Am analizat cu tact si staruinta fiecare idee, fiecare propunere, ne-am analizat propriul potential si am finalizat in cele din urma proiectul unui ghid turistic romanesc, ghid care se va realiza in trei variante:

   Pe Meleaguri Romanesti – ghid tiparit si distribuit in toata tara in 20.000 de exemplare

   detaliigratuite.ro – portalul de turism pe care navigati in acest moment

   " subdomenii.detaliigratuite.ro " - un ghid on-line ce va cuprinde societatile comerciale din principalele orase ale tarii. In cadrul lor, ca utilizatori veti putea afla detalii si informatii de contact pentru unitatile care va intereseaza, sau veti putea posta anunturi.

   Dorim ca acest ghid sa fie unul complex care sa cuprinda informatii utile turistilor romani sau straini, informatii care sa promoveze  punctele de atractie turistica din tara noastra si multe alte informatii necesare planificarii si petrecerii timpului liber pe meleguri romanesti. Si toate acestea pentru ca traim intro tara frumoasa pe care in primul rand fiecare roman trebuie sa o cunoasca.


   Pentru a vedea toate serviciile pe care le oferim va rugam sa vizitati site-ul nostru www.publicitateinconstanta.ro