Vila Twins Aparthotel

Confort: * * * *

Accesari: 796
Localizare: Brasov, Brasov
Vila Twins Aparthotel

 

Situata intr-o zona linistita a orasului, Twins Apart Hotel ofera apartamente de lux, ce combina facilitatile unui hotel de lux cu avantajele si libertatea unui apartament personal.

Fiecare apartament este format dintr-un dormitor matrimonial, camera de zi cu canapea extensibila, baie cu dus, balcon  si bucatarie complet utilata. Apartamentele sunt dotate cu televizoare LCD, conectate la televiziune prin cablu, internet wireless, telefon, frigider, cafetiera, prajitor paine, cuptor cu microunde, centrala proprie fiecarui apartament, articole de papetarie cu complimente din partea noastra.

Din dorinta de a face sederea de neuitat, oferim numeroase  facilitati incluse in tariful de cazare: internet wireless, parcare securizata video, loc de joaca pentru copii. Si pentru ca totul sa fie perfect, micul dejun se serveste in camera.

Vila dispune de propria curte pentru parcare, monitorizata cu camere video pentru siguranta dvs. Este locul ideal pentru a veni cu familia deoarce vila dispune de propria curte unde copiii se pot juca, fiind usor de supravegheat.  Accesul in curtea interioara a vilei, in parcare, cat si in vila  se face electronic  (  pe baza de telecomanda ) pentru a oferi siguranta 100% clientilor nostri. 

Pentru mai multe detalii va rugam vizitati site-ul nostru www.vilatwins.ro .

 Nu exista nici o opinie a utilizatorilor referitoare la aceasta oferta!


Adauga opinia ta:
Nume:


Email:


Localitate:


Continut:


Rating:
1    2    3    4    5   


Introduceti textul din imagine in campul de mai jos: